Moderne website voor Bouwbedrijf van de Vliert

Voor Bouwbedrijf van de Vliert uit Ederveen realiseerden we een moderne en overzichtelijke website. Met een maatwerk ontwerp straalt Bouwbedrijf van de Vliert nu dus ook online!

Beeld staat centraal

Bij Bouwbedrijf van de Vliert bouwen ze dagelijks aan prachtige huizen en bedrijfspanden. Dit staat centraal op de nieuwe website. Er worden grote beelden ingezet om de afgeronde projecten te presenteren.

Maatwerk ontwerp

Samen met Bouwbedrijf van de Vliert hebben we gekeken naar wat ze willen uitstralen. Hier is een passend maatwerk ontwerp uit voortgekomen, passend in de huisstijl van Bouwbedrijf van de Vliert.

Responsive site

Een responsive website is niet meer weg te denken. Ook deze website is goed te bezoeken op zowel desktop als tablet en mobiel. De site schaalt bij aan de hand van het toestel!

Over Bouwbedrijf van de Vliert

Bouwbedrijf van de Vliert BV is opgericht in april 2000. Het is een all-round bouwbedrijf; voor alle voorkomende werkzaamheden voor woning- en utiliteitsbouw kan je bij hen terecht. Ze beschikken over een team van zeer ervaren vakmensen die nét iets verder met je mee denken dan de standaard aannemer.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?