De wow-factor online overbrengen

Blooms & Blossom is anders. Niet alleen omdat dat bij hen past, maar ook omdat het werkt. Door net even anders te denken, komen de dames tot de mooiste bloemwerken. Altijd op maat, want in elke situatie passen andere eyecatchers. Bij Blooms & Blossom staat persoonlijk advies, een uitstekende service, flexibiliteit en hoge kwaliteit voorop. Zij zorgen ervoor dat mensen de WOW-effect krijgen van hun pronkstukken. Webvriend mocht de nieuwe site ontwikkelen om zo ook deze tot een pronkstuk te maken.

Professionele fotografie

Bij zo’n prachtig product komt een professionele fotoshoot echt tot zijn recht. Webvriend adviseerde Blooms & Blossom de juiste fotografe en in samenwerking zijn er prachtige beelden geschoten die de luxe sfeer en kwaliteit weten over te brengen. Dit is bepalend geweest voor de online uitstraling van Blooms & Blossom.

Mobielvriendelijk

Omdat de klanten van Blooms & Blossom de website veelal via mobiel benaderen, is de site geoptimaliseerd voor een mobiele beleving. Op elk toestel is de website duidelijk leesbaar en kan men eenvoudig voorbeelden en contactgegevens vinden. Zo loopt Blooms & Blossoms geen klant mis. Ook op mobiel en tablet straalt de site een luxe sfeer uit tot in de details.

Luxe uitstraling

Blooms & Blossom maakt prachtige en luxe creaties. Alles is op maat gemaakt en voldoet aan de wensen van de klant. Er wordt zowel aan het proces als aan het product veel aandacht besteed. Niet voor niets is Blooms & Blossom duurzaam gecertificeerd. De dames zijn exclusief in wat zij doen en de website sluit hier perfect op aan.

Over Blooms & Blossom

Blooms & Blossom is niet zomaar een bloemist. De dames kijken verder. Ze adviseren hun klanten bij elke situatie of gelegenheid. Denk hierbij aan uitvaart- of trouwboeketten. Maar daarnaast zijn zij ook zeer actief binnen de zakelijke markt en verzorgen ze relatiegeschenken, de gehele styling van een kantoor of evenement, of voorzien ze hun klanten van kleuradvies. Inmiddels mogen zij met trots zeggen dat ze dé businessbloemist van regio Lunteren en Veenendaal zijn.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?