Exclusiviteit centraal voor Bakkerij van Voorthuizen

Bakkerij van Voorthuizen in Ederveen, Lunteren, Barneveld en Renswoude is een moderne bakker. Ze zijn exclusief, servicegericht en hanteren een goede prijs/kwaliteitverhouding. De oude website van Bakkerij van Voorthuizen straalde niet uit waar ze voor staan. Daarom werd Webvriend ingeschakeld om een nieuwe website te realiseren.

Vernieuwing huisstijl

De huisstijl van Bakkerij van Voorthuizen werd al voor de website opgefrist en dit is doorgevoerd in het ontwerp van de website. De exclusiviteit van Bakkerij van Voorthuizen komt nu ook online naar voren.

Mobielvriendelijk

De vorige website van Bakkerij van Voorthuizen was niet mobielvriendelijk. Zonde! Een goede mobiele website draagt absoluut bij aan het verhogen van de conversie. De vernieuwde website is responsive en brengt op elk toestel de gewenste gebruikerservaring over.

Uitgebreid

De ambachtelijke producten van Bakkerij van Voorthuizen zijn zeer exclusief en het aanbod vrij uitgebreid. Dit hebben we op de website overzichtelijk terug laten komen. Ook kan Van Voorthuizen eenvoudig het assortiment uitbreiden via het CMS.

Over Bakkerij van Voorthuizen

Bakkerij van Voorthuizen is een traditioneel ambachtelijke bakker met een moderne visie. Ze hebben een groot, exclusief assortiment brood- en banketproducten. Deze producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt met de beste grondstoffen. Tevens maken ze bruidstaarten voor dé dag van uw leven.

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?