Nieuwe webshop AutolakOpMaat.nl

Het project dat we gedaan hebben voor Autolakopmaat.nl was in meerdere opzichten uniek. Wij hebben ervoor gezorgd dat Autolakopmaat.nl een unieke tool in de webshop heeft, waarmee bezoekers spuitbussen en lakstiften in elke kleur kunnen bestellen. Deze tool is voorzien van een colour picker en dat vind je nergens anders!

Maatwerk webshop

We hebben een maatwerk webshop gebouwd voor Autolak op maat. In deze overzichtelijke webshop vinden bezoekers eenvoudig waar ze naar op zoek zijn.

Unieke tool

In de webshop hebben we een unieke tool ontwikkeld: de colour picker. Deze tool is erg visueel. Wanneer je een kleurnummer invult, zie je meteen de desbetreffende kleur tevoorschijn komen. Dit zorgt ervoor dat je in één oogopslag ziet welke kleur spuitbus of lakstift je daadwerkelijk bestelt. Hierdoor is de kans dat je een verkeerde kleur bestelt, geminimaliseerd.

Responsive website

De website en webshop is geheel responsive. Dit betekent dat het altijd goed toont, ook op mobiel en tablets. Omdat steeds meer bezoekers via mobiele apparaten komen, is dit een vereiste voor elke website en webshop.

Over Autolak op maat

Autolakopmaat.nl staat voor meer dan 40 jaar kennis in de auto- en industrielakken. Met een uitgebreid assortiment en een grote voorraad, zijn alle producten direct leverbaar. Autolakopmaat.nl werkt alleen met professionele producten van A-kwaliteit. Door het uitgebreide assortiment van de diverse grote verffabrikanten hebben zij het grootste kleuraanbod van Nederland. En dat komt nu goed tot zijn recht in de nieuwe webshop!

Webvriend maakt bedrijven online zichtbaar.

Zullen we bekijken waar uw kansen liggen?