Even voorstellen: Jurgen Boers

Webvriend groeit! Daarom besloten we om op zoek te gaan naar een nieuwe Webvriend om ons team te versterken. En zo is Jurgen Boers twee maanden geleden bij ons begonnen als WordPress developer. In dit nieuwsbericht stelt hij zich aan je voor.

Wil je iets meer over jezelf vertellen?

“Ik ben Jurgen Boers, 18 jaar oud en ik kom uit Veenendaal. Ik vind het leuk om WordPress websites te ontwerpen en te bouwen. Ook vind ik het leuk om in mijn vrije tijd met vrienden te zijn. Mijn hobby is websites maken en daar heb ik nu mijn werk van kunnen maken.”

Wat deed je voordat je bij Webvriend terecht kwam?

“Ik heb stage gelopen bij verschillenden bedrijven. Daar heb ik het vak eigenlijk geleerd. Webvriend is mijn eerste echte baan.”

Wat is je functie bij Webvriend?

“Bij Webvriend is mijn functie Junior WordPress webdeveloper. Ik ontwikkel WordPress thema’s en op dit moment ben ik druk bezig met een eigen plug-in te maken voor onze klanten.”

Hoe ziet je dag eruit?

“Mijn dagelijks werk is heel erg verschillend. De ene keer ben ik druk met een website te bouwen en de andere keer ben ik een website aan het ontwerpen.”

Wat vind je het leukste in je werk?

“Het leukste aan mijn werk is dat je voor leuke klanten mag werken en dat het een klein en gezellig team is waar je veel kan leren.”

Jurgen Boers

Geen kennis of tijd? Webvriend helpt je op weg!

Heb je nu geen tijd om deze zaken te regelen of ontbreekt het je aan de kennis? Geen probleem. Wij helpen je op weg door alle “basics” voor je in te stellen en je te wijzen op eventuele verbeterpunten van je website. We helpen je namelijk graag op web om beter vindbaar te zijn in Google.

Bekijk ook onze andere blogs

Jurgen Boers