De hele regio huurt nu zijn hoogwerkers bij Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is specialist in de verhuur van aanhangers en hoogwerkers. Via mond-tot-mondreclame hoorden zij van Webvriend en kwamen ze langs met de vraag of wij hun website konden vernieuwen. Daarnaast waren ze op zoek naar een manier om de online vindbaarheid van hun machines te verbeteren, zodat meer mensen deze zouden reserveren. De resultaten spreken voor zich.

Ga naar Jekuntmijhuren.nl

Diensten

  • Website
  • Online marketing

Uitdaging: betere vindbaarheid onder lokale ondernemers

Jekuntmijhuren.nl is al ruim 25 jaar specialist in de verhuur van aanhangers en hoogwerkers. Het bedrijf is de verhuurtak van Cluistra Aanhangwagens. Diederik, de zoon van oprichter Marien Cluistra, heeft Jekuntmijhuren.nl volledig onder zijn hoede. Het huurassortiment bevat naast aanhangwagens ook meer dan 40 typen hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties. De verhuurgigant genoot al heel wat bekendheid in de regio, maar de website was erg verouderd. Daarnaast was het bedrijf op zoek naar een nog betere vindbaarheid onder lokale ondernemers en daarmee meer reserveringen voor hun materieel. Omdat de omzet per huuropdracht het grootst is bij hoogwerkers, kwam hier de focus op te liggen.

Oude situatie

  1. Trage, verouderde website
  2. Vindbaarheid van machines niet in orde
  3. Meer reserveringen nodig

De samenwerking met Webvriend

Via mond-tot-mondreclame hoorde Diederik van Webvriend en kwam hij in 2011 bij ons langs met de vraag of wij hun website konden vernieuwen. Ook klopte hij later aan voor een manier om de online vindbaarheid van hun machines te verbeteren, zodat meer mensen deze zouden reserveren. Daar zijn we in 2013 mee begonnen. Dit project hebben we met beide handen aangegrepen!

Vernieuwingen en verbeteringen

In de eerste tijd resulteerden de verbeteringen van de website al in 350% meer offerteaanvragen. Om de vindbaarheid van hoogwerkers en aanhangwagens te verbeteren hebben wij diverse landingspagina’s geschreven (SEO), en daarnaast geadverteerd (SEA). Ook gingen we aan de slag met een nieuwsbrief en postten we regelmatig op social media. Daarnaast is de snelheid van de website geoptimaliseerd, en hebben we links gebouwd naar de website om de autoriteit van jekuntmijhuren.nl te vergroten. In 2014 is de website weer vernieuwd, in 2017 heeft er een nieuwe technische update plaatsgevonden. In de tussentijd bleef de online marketing zijn werk doen, want er komen gestaag meer reserveringen binnen via de website!

Voordelen van de samenwerking

De samenwerking met Webvriend levert Jekuntmijhuren op verschillende gebieden toegevoegde waarde:

  • Als hij een idee heeft, kan Diederik snel met ons schakelen om dit tot uitvoering te brengen
  • Zijn omzet stijgt, dus hij overcompenseert de kosten voor zijn websites ruimschoots met zijn omzet
  • Maandelijks krijgt hij een rapportage van de resultaten van onze SEO- en SEA-inspanningen, zodat hij altijd weet hoe het ervoor staat

 

Diederik Cluistra, eigenaar Jekuntmijhuren.nl

“De samenwerking met Webvriend ervaren wij als positief. Webvriend geeft een duidelijke uitleg, komt met nieuwe dingen, laat tussendoor zien waar ze mee bezig zijn en laat het aan ons over wat we willen. Het resultaat is dat wij beter vindbaar zijn op internet en daardoor (nieuwe) klanten krijgen. We bevelen Webvriend dan ook aan, omdat er korte lijnen zijn en zij het werk netjes opleveren.”

30

reserveringen voor machines via de website!

Meer klanten in de hele regio Midden-Nederland

In 2019 is de vindbaarheid van de producten van Jekuntmijhuren steeds wijder verspreid. Zo zijn hun hoogwerkers online te vinden in Ede, Barneveld, Scherpenzeel, Utrecht, Nieuwegein, Zeist en nog veel meer plaatsen om de omgeving. Via de website jekuntmijhuren.nl komen nu 30% meer reserveringen binnen voor aanhangwagens en hoogwerkers. Deze cijfers resulteren in een flinke omzetstijging. Het aantal bezoekers van de website groeit ook (+12% in 2019) waardoor Diederik in de toekomst gestaag meer reserveringen kan verwachten. Steeds meer mensen (+10%) zoeken contact met Jekuntmijhuren, om te overleggen over hun te huren machine of aanhangwagen. Gemiddeld kost een Google advertentie (SEA) die een reservering voor een machine of aanhangwagen oplevert slechts € 4,54.

Wil je ook meer klanten door betere lokale vindbaarheid?

We bespreken graag jouw vraag om erachter te komen of wij iets voor je kunnen betekenen. Neem gerust contact op of kom eens langs voor een kop koffie!